Business training

E

EEN UITDAGENDE MANIER VAN BEDRIJFSSPORT!

Business training is een op maat gemaakt programma door de ervaren trainers van gym Suppan. Er zijn twee verschillende workouts die gegeven kunnen worden en waar onze specilaiteiten liggen, dat zijn boksen en bootcamp trainingen.

 

Bedrijven kunnen nu boksen of bootcamps inzetten als bedrijfssport! Jij en jouw collega's kunnen doormiddel van een uitdagende bootcampclinic of structurele bokstraining op een leuke en veilige manier kennis maken met alle aspecten van het leven van een gezonde levensstijl. Deze doeltreffende manier van bedrijfssport is voor iedereen toegankelijk, je hebt er geen ervaring voor nodig en met name een boksclinic leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of teambuilding. Daarnaast heeft bedrijfs-training een positief effect op werkstress en verzuim, stimuleert een healty lifestyle en draagt bij aan de teamspirit op de werkvloer.

 

Trainen tijdens werktijd!


Business-training kan vlak voor, tijdens of na werktijd worden verzorgd. Jij en jouw collega's worden door onze ervaren instructeurs uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen! Tijdens de training wordt het doorzettingsvermogen letterlijk op de proef gesteld en gaan jullie grenzen verleggen!

 
Je werkt individueel of in groepsverband aan je kracht/uithoudingsvermogen, bouwt een ijzersterke conditie op en zet werkelijk elke spier in je lichaam aan het werk, en dat gewoon bij jou op het bedrijf! 

 
Een boksclinic bij jou op het werk!


Een parkeerplaats, een nabij gelegen park, magazijn of vergaderruimte fungeert tijdelijk als gym. Je hebt alleen makkelijk zittende/sportkleding en een fles water nodig, wij zorgen voor bokshandschoenen,  stootkussens, springtouwtjes en overige trainingsmaterialen.

Eenmalig of structureel?

Deze keuze kunt u als bedrijf zelf maken, wilt u graag eenmalig een training door Gym suppan laten verrichten is dat zeker mogelijk!

Wilt u voor meerdere trainingen of een langdurige periode training krijgen van Gym suppan? Dan wordt er een op maat gemaakt schema gemaakt die onderling wordt besproken waarbij iedereen tevreden is.

 

Bedrijven die u voor gingen:

  • Student experience
  • AFC AJAX
  • Fynch BV
  • S.V. Hertha
  • VLC Vinkeveen
  • VLC Mijdrecht
  • 3 FM Serious Request
  • Loyals BV 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

HAVING GOALS IS FUN!

 

klik hier voor gratis proefles