INFO NIEUWE SPORTSCHOOL!

H

Hi there!

 

Welkom op de informatie pagina van de nieuwe sportschool van Gym Suppan. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden wat betreft de sportschool die geopend zal worden eind december 2019.

Check belangrijke info in het kopje ''BESTANDEN'' die weergegeven wordt onder de video's. (Einde pagina)

 

wat te verwachten?

 Gym Suppan gaat een volwaardige sportschool openen van 1300 vierkante meter waarbij het complete pakket wordt aangeboden tegen een scherpe prijs.

De indeling (Te zien via youtube link) zal bestaan uit een aantal compartimenten, waaronder een lounge corner, vrije fitness zaal, functionele fitness zaal en de grote zaal waar voornamelijk de groepslessen worden gehouden. Alles wordt een grote ruimte wat zorgt voor betrokkenheid van de trainers naar de leden toe en andersom. Op deze manier behoud en creeer je de gezamenlijke, gemoedenlijke en familiere sfeer waar suppan voor staat. 

Ook wordt er een aparte personal training studio gerealiseerd waardoor personal training ook echt persoonlijk is en niet gegeven hoeft te worden in de fitnesszaal. 

Kleedkamer met douches en kluisjes, een prachtige cardio ruimte gepositioneerd aan de rand van de vide waardoor u kijkt naar de open zalen onder u en het u zo alleen maar meer motiveert om te presteren tijdens uw training. U hoeft niet naar een saai tv scherm te kijken maar naar andere mensen die aan het trainen zijn.

Ook zullen er evenementen georganiseerd worden voor alle leden van de club waardoor wij zorgen voor uitdaging en gemotiveerde leden.

 

De trainers

Dit is een onderwerp waar wij graag over praten en ook met trots aan u willen vertellen. Naar onze mening hebben wij een van de beste trainers in de omgeving, dit heeft te maken met het feit dat de trainers van Gym Suppan allemaal op het hoogste niveau in hun eigen sport actief zijn of zijn geweest, noem bijvoorbeeld een Steve Suppan die UBO jeugd wereldkampioen en Nederlands kampioen prof boksen is. Danny Volker, actief rugby speler in het nederlands team en de hoogste competitie in Nederland, David Huizink ex pro MMA atleet, Dylan Van der Kroon die jarenlange ervaring heeft op het gebied van fitness en voeding (een echte fitness guru) en zo hebben we er nog drie rondlopen.

Deze trainers zijn actief op de fitnessvloer om altijd pro actief begeleiding te bieden maar ook tijdens groepslessen zijn deze trainers aanwezig om u het beste te leren. Gym Suppan heeft een jong ervaren team dat al jaren samenwerkt en zeer gemotiveerd is u te helpen naar uw persoonlijke doel!

Groepslessen

Gym Suppan gaat een ruim lesrooster aanbieden met maar liefst meer dan 40 uur per week aan groepsles, allemaal onder begeleiding van onze trainers!

De groepslessen varieren van vechtpsport tot krachttraining tot core stabiliteit training. Deze zijn binnenkort zichtbaar op ons lesrooster.

Wij hebben twee groepsles zalen die te zien zijn in de video die goed gebruikt zullen worden, hierdoor kunnen wij veel bgeleiding aanbieden en u te helpen een betere versie van uzelf te worden!

Fitness

De fitness is een onderdeel waar Gym Suppan zich ook op gaat richten, met meer dan 50 fitness apparaten worden wij één van de grootste fitness aanbieders van De Ronde Venen. Wij hebben gekozen voor het uiterst professionele merk ''Panatta Fitness'' dat zich onderscheidt van de rest op deze markt. 

Ook in de fitness bieden wij begeleiding aan zodat iedereen geholpen kan worden.

Gym Suppan app

Gym Suppan ontwikkelt haar eigen app die bestaat uit de ''basis'' versie en de ''Pro'' versie. Door middel van deze app zorgen wij voor nog meer betrokkenheid bij de gym. Hier moet u denken aan training schema's op maat, voeding schema's op maat, wekelijkse challenges, voortgangsregistratie en noem maar op.

Ieder lid bij Gym Suppan krijgt een intake plus een training schema waardoor u nooit met lege handen in de gym staat!

evenementen

Gym Suppan gaat zich ook focussen op twee type evenementen die voor alle leden toegankelijk zijn. 

Het gaat hier om de ''Suppan games'' en de ''Clubkampioenschappen''

Suppan games is een combinatie van onze circuit trainingen en crosmax trainingen waarbij er in competitievorm workouts worden gedaan en de winnaar daarvan komt op de wall of fame (niet verplicht natuurlijk)

De Clubkampioenschappen is het event voor onze vechtsporters die graag een keer in de ring willen staan. Dit gebeurd onder begeleiding van onze trainers en dient met respect te worden uitgevoerd.

klik hier voor gratis proefles
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.