Denise Bastemeijer

Trainer

WIE BEN IK?

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met sport. Begonnen met dansen en voetbal. Tijdens mijn sportopleiding heb ik een blessure opgelopen, waardoor ik de overstap heb gemaakt naar fitness. Sindsdien ben ik niet meer weg te denken uit de sportschool. Mijn trainingen zijn dan ook zeer gevarieerd. Van weightlifting, circuittraining tot aan boksen. Mijn visie is dan ook dat je met veel variatie in je trainingen je doelen sneller behaalt, maar vooral met meer plezier en dat is nummer 1 bij mij. Zelf ben ik 3 juli bevallen van mijn eerste kindje en ben ik daarna keihard gaan trainen om mijn oude en zelfs verbeterde versie terug te krijgen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan over sporten tijdens en na de zwangerschap.

 

OPLEIDING

De opleiding Sport en Bewegen niveau 4 op het ROC van Asterdam heb ik met veel plezier gevolgd, tijdens deze studie heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en de verschillende manieren van trainen.

 

VOEDING

Steve Suppan ‘’eigenaar van Gym Suppan’’ is profbokser en heeft een zwaar trainingsprogramma, waardoor hij ook goed moet eten. Ik heb dan ook zijn voeding op mij genomen en Steve vanaf dag 1 van zijn profcarrière begeleid met zijn voeding.

 

SPECIALITEITEN

Mijn specialiteiten zijn vooral het transformeren van het vrouwelijk lichaam wat ik 2 keer bij mijzelf heb getest. Een keer voor mijn zwangerschap en een keer na mijn zwangerschap. Door deze ervaringen weet ik ook wat juist is voor jou.

Zoals eerder aangegeven vind ik sporten met plezier het belangrijkst en sluit ik daarom ook af met de slogan van Gym Suppan.

Having goals is fun!!

Denise Bastemeijer
Naar het overzicht