NIEUWE LESSEN!

C

CHECK IT HERE! 

Gym Suppan breidt zijn groepslessen weer uit met twee nieuwe lessen!

JEUGD KICKBOKSEN

Allereerst zal er voor de jeugd een nieuwe training toegevoegd worden en dat is er niet zomaar één. Jeugd Kickboksen onder leiding van Mitchel Suppan & Donny Idzerda. Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is hard contact op het hoofd niet toegestaan! Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten.

 

De tweede les die toegevoegd gaat worden aan het lesrooster is CROSSMAXX! 

WAT IS CROSSMAXX?

Wanneer je gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman combineert krijg je CROSSMAXX. CROSSMAXX valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan alleen vet verbranden of spiermassa opbouwen. Gedurende een crossfit training worden er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd.

WAT TE VERWACHTEN?

Een training bestaat ten eerste uit een warming-up. Vervolgens krijg je een stukje technische vaardigheden. Hier worden de CROSSMAXX bewegingen uitgelegd en geoefend zodat je alles goed en veilig uit kunt voeren om blessures te voorkomen. Na het technische gedeelte volgt een intensieve training van 10 à 20 minuten. Dit wordt de “workout of the day” (WOD) genoemd. 

klik hier voor gratis proefles