Wedstrijd team ogericht door Gym Suppan!

20 december 2018

Gym Suppan opent nieuw hoofdstuk binnen onze kernactiviteit!

Boksen is de grootste passie die Gym Suppan deelt met deze gemeenschap, zoals jullie ongetwijfeld weten is Steve Suppan tijdens zijn carriere meerdere malen kampioen geworden van verschillende bonden en titels. Een mooie loopbaan die nog niet beeindigd gaat worden. 

 trainers

Het is na al die mooie jaren tijd om de focus te leggen op onze talenten en toekomstige talenten. Gym Suppan heeft op dit moment een seriues team opgebouwd met verschillende trainers waaronder (Mitchel Suppan, Dave Verbruggen en Maarten Nacinovic). Iedere trainer heeft zijn eigen rol en alle boksers zullen professioneel begeleid worden. 

 

hannes gernaat

Om te beginnen hebben wij Hannes Gernaat (bekend van de donderdag) als prof weten binnen te halen om te begeleiden in zijn carriere. Ook is Lucasz als prof bokser en tevens lid van Gym Suppan, aangenomen binnen ons team om begeleid te worden in zijn volgende partijen. 

Al deze boksers zullen te bewonderen zijn op onze eigen boksevenementen ''The Evolution Of Boxing''. Hierover in de toekomst meer.

amateurs

Ook zullen wij meerdere amateurs begeleiden die hun dromen kunnen volgen bij Gym Suppan.

 

zoals onze slogan luidt....

 

having goals is fun!