FINAL UPGRADE!

14 augustus 2023

FINAL UPGRADE!

 

Lieve leden van Gym Suppan,

Een bijzonder maar fantastisch bericht voor onze leden van de sportschool.

 

JUBILEUM

Gym Suppan bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar en dat moet gevierd worden!

Ze zeggen weleens, wie jarig is trakteert. Dat is precies wij wij gaan doen!

Op dit moment zitten wij 4 jaar in het nieuwe pand en dat bevalt ons heel erg goed, wij hebben hier kunnen groeien als bedrijf maar ook als team. Heel veel nieuwe mensen mogen ontmoeten die lid zijn geworden van de gym en hebben kunnen bijdragen aan het succes.

 

EXTRA VERDIEPING

Zoals je kunt zien op de tekeningen gaat er een heleboel veranderen binnen de club, er zullen twee extra entresol vloeren bijkomen waardoor de verdiepingen gekoppeld worden aan elkaar. Er blijft een tussenruimte van drie meter open voor de Pull-up bars en de interactie met boven en beneden. De extra ruimte die erbij komt bedraagt maar liefst 170 m2.

 

Nieuwe bokszaal + slim ophangsysteem

De bokszaal zal naar boven worden verplaatst met een geheel nieuw ophangsysteem voor de bokszakken. Dit is een ophangsysteem waarbij de bokszakken op rolletjes bevinden, dit betekent dat de bokszakken verplaatst kunnen worden zodat wij tijdens een circuit training de gehele zaal open kunnen gooien en volledig benutten.

Hierdoor kunnen er weer meer deelnemers meedoen aan een groepsles. Ook bevindt zich een airco + ventilatie unit in deze zaal waardoor wij het hele jaar door in een vers geventileerde zaal kunnen sporten.

 

Nieuwe crossfitzaal + extra attributen

Onder de bokszaal zal er een geheel nieuwe corssfit zaal geproduceerd worden met nieuwe materialen. De zaal wordt twee keer zo groot als de huidige crossfitzaal. In deze zaal kunnen mensen ook vrij sporten als er geen groepsles bezig is. Het voordeel hiervan is dat de lessen dan niet meer midden in de sportschool gegeven worden wat zorgt voor overlast. De groepslessen zullen zich dan enkel achter in de gym bevinden.

  • ·      6 nieuwe halterstangen hoge kwaliteit
  • ·      Extra 600KG aan Panatta Hi-temp       bumper plates
  • ·      6 nieuwe Power cages van panatta
  • ·      3 nieuwe plyo boxen
  • ·      12 nieuwe wall balls
  • ·      24 nieuwe kettlebells
  • ·      Hex dumbell set 7,5KG t/m 22,5KG
  • ·      3 nieuwe dip stangen

 

Extra dumbells + spiegels:

Wij hebben gekozen voor een dubbel dumbellrack met extra dumbells van 2 t/m 42kg plus 4 extra bankjes. Dit betekent dat er dus 8 dumbellspots zullen komen met nieuwe dumbells en extra spiegels. De vakjes zullen met LED verlichting belicht worden waardoor je een heel gaaf effect krijgt als je bezig bent met sporten.

 

 

Nieuwe fitness toestellen Panatta + interval

Je leest het goed, er zullen weer extra fitness toestellen bijkomen dit jaar. Hieronder de lijst van nieuwe toestellen:

1.    Reverse hyperextension

2.    Super horizontal Multi Press

3.    Chin and Dip counterbalanced

4.    Jungle Machine Double Luxe met 100KG load ipv 50KG

·      Dubbele lat pull down

·      Dubbele seated row

·      Dubbele cable fly

·      Aan weerzijde verstelbare handgrepen voor bicep en tricep

·      Joint bar

 

Buiten deze fitness toestellen komen er ook de volgende interval machines bij:

1.    2 keer een nieuwe SkiErg

2.    1 keer een nieuwe RowErg

 

Geheel nieuw lichtplan

Dit lichtplan zal een echte WOW factor geven aan de sportschool. De led Strips zullen van voren helemaal naar achteren worden getrokken wat ervoor zorgt dat de donkere hoeken zullen wegvallen maar dat we nog wel de huidige stijl behouden. De LED strips zijn dimbaar waardoor wij iedere dag de juiste vibe kunnen geven voor de sporters!

 

Nutrition store First Nutrition

First Nutrition zal per 1 september ook weer de geheel nieuwe winkel openen met nieuw ontwikkeld assortiment.

Alle producten worden in Nederland geproduceerd waardoor ze voldoen aan alle eisen. Eigenaar Steve Suppan heeft hier lang aan gewerkt om het product te ontwikkelen zoals hij dat het liefst wilde. Een hoog kwalitatief product tegen een scherpe prijs!

 

 

 

LEDENSTOP!

Na deze verbouwing zullen wij nog maar 150 leden aannemen binnen de club. Dit doen wij om de kwaliteit te waarborgen en onze leden te belonen voor het vertrouwen in onze club. Zodra wij ons limiet hebben bereikt zullen wij dit bekendmaken via social media en de mailinglijst. Vanaf 1 januari zullen de aanmeldingen snel gaan i.v.m. de goede voornemens dus wees snel want vol = vol!

De ledenstop geldt niet voor de kids en jeugd lessen!

 

 

Buiten al deze grote verandering om biedt Gym Suppan natuurlijk nog een aantal diensten aan waar je als lid gebruik van kunt maken:

 

·      Gratis training schema (schema@gymsuppan.com)

·      Gezonde prep meals

·      Sauna

·      Fysiotherapie

·      Sports bar

 

 

Al deze werkzaamheden zullen worden verricht tussen 14 november en 20 december. Voor het plaatsen van de Entresol vloer zullen wij waarschijnlijk 5 tot 7 dagen gesloten zijn i.v.m. de veiligheid. Tijdens alle andere werkzaamheden verwachten wij gewoon open te kunnen blijven.

 

Wij zijn jullie allemaal harstikke dankbaar en zijn als club enorm gedreven om de GOOD VIBES te waarborgen en de leukste club van de ronde venen te blijven!

 

GYM SUPPAN

GOOD VIBES ONLY

 

 

 

 

 

GOOD VIBES ONLY