QUICK FIT!

WAT IS QUICK FIT?
 

Quick fit is een training speciaal gemaakt om in 30 minuten tijd een complete training afgerond te hebben, een training die gebasseerd is om snel fit te worden.

Quick fit zijn trainingen van 30 minuten op de Multifunctionele trainings-rek waarbij je volledige lichaam aangepakt wordt. Bij deze training worden er verschillende oefeningen uitgevoerd die goed zijn voor het onderlichaam maar ook het bovenlichaam.

 

maximaal 8 deelnemers


De training bestaat uit een groep van maximaal 8 deelnemers. Hierdoor is er meer aandacht voor de deelnemers en zo kan onze trainer meer begeleiding bieden.

 

3 Voordelen van deze training


1. Het afterburn effect
Op het eerste gezicht lijkt het vreemd dat HIIT net zo effectief is als cardiotrainingen van lange duur. Kun je met een paar minuten sprinten echt net zo veel calorieën verbranden als met een uur hardlopen? Het antwoord is heel simpel: ja, dat kan echt. De reden is dat je bij HIIT een veel explosievere, intensievere inspanning levert.

2. Geen verlies van spierweefsel
Eén van de valkuilen van cardio is dat je er niet alleen maar vet mee verbrandt. Als je lichaam wanhopig op zoek is naar meer energie, moet namelijk ook het spierweefsel eraan geloven. En dat is natuurlijk niet de bedoeling: je staat niet zo lang in de sportschool om alles dan tijdens het hardlopen weer te verliezen. Gelukkig verlies je met een HIIT workout veel minder of zelfs geen spierweefsel.

3. Verbetering van je conditie
Zoals gezegd kan cardio vooral een ontzettend goede manier zijn om je conditie te verbeteren. Dat is niet alleen handig als je aan het sporten bent. Ook in het dagelijks leven is een beetje conditie prettig; het maakt traplopen bijvoorbeeld een stuk makkelijker. HIIT helpt je hier behoorlijk bij.

 

Wanneer doe jij mee met deze leuke training?

 

HAVING GOALS IS FUN

klik hier voor gratis proefles