30 + Boksen

BOKSEN OP EIGEN NIVEAU ONDER BEGELEIDING VAN PROFBOKSER STEVE SUPPAN

Wil jij boksend fit worden en met leeftijdsgenoten samen sporten? Dan is dit jou kans om op een leuke, gezellige, maar vooral intensieve manier jou doel te behalen. Tijdens deze training zal er een uur lang intensief getraind waarbij een van de oudste sporten ter wereld beoefend zal worden.

 

WORKOUT VOOR JE HELE LICHAAM

Boksen is tegelijkertijd een cardio- en krachttraining en is goed voor het hele lichaam. Door te boksen wordt je sterker en verbetert je cardiorespiratoire gezondheid. Daarbovenop is het ook een goede oefening voor evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid.

 

BOKS DE STRESS VAN JE AF

Door te boksen kan je, zonder echte brokken te maken, je eens goed afreageren. Daarnaast komen er bij deze sport ook heel wat endorfines vrij, waardoor je je achteraf veel vrolijker voelt.

 

STEL JE COÖRDINATIE OP SCHERP

Een goede coördinatie zorgt ervoor dat je beter kan presteren tijdens workouts en versterkt de verbinding tussen het lichaam en de hersenen, waardoor je je veel bewuster wordt van je lichaam. Veel vormen van lichaamsbeweging focussen hier niet specifiek op, maar tijdens het boksen is hand-oogcoördinatie essentieel.

 

BOKSEN VERVEELT NIET

Een fitnessroutine kan al snel saai worden, maar boksen zal niet snel vervelen. In tegenstelling tot lopen op de loopband kan er altijd iets nieuws geleerd worden. “Boksen is een fitnessuitdaging zonder einde.

klik hier voor gratis proefles

Staff

Lesrooster

Maandag