BOKSGALA

teob9-ticketpage(1).png

THE EVOLUTION OF BOXING 9!

Boksen in het sporthal De Willisstee in Wilnis

 

Koop hier je tickets voor het boksgala

 

The big show

The Evolution Of Boxing staat vooral bekend om de gemoedelijke sfeer die het met zich meebrengt. Tijdens dit event wordt er altijd aandacht besteed aan licht en geluid waarbij de DJ en de mensen van het licht zorgen voor een echte show.

Het boksgala staat ook bekend om zijn spectaculaire partijen die jaarlijks worden georganiseerd. Ook dit jaar

 

Nick Postma terug in de boksring

Een bekende boxer uit de ronde venen maakt zijn rentree op The Evolution Of Boxing 9.

Na een geruime tijd van afwezigheid is Nick vastberaden om weer te gaan boksen, een sterke en vooral enthousiasmerende bokser.

 

Nick zal het opnemen tegen een zeer ervaren vechter en een bekende van onze events. Melvin Wassing, een bokser die ook zijn eigen boksgala’s organiseert en vechtsport ademt. Melvin heeft op het moment 26 prof partijen gebokst. Deze heren zullen een partij boksen van 8 ronden van drie minuten.

 

Somay Bilal VS DAVID RAJUILI

Somay Bilal, een zeer getalenteerde bokser met een prestigieus boksrecord. Somay heeft 12 partijen gebokst en alle 12 gewonnen waarvan 5 op K.O.

Somay is er een lange tijd uit geweest door blessureleed maar is nu weer topfit. Somay die voor meerdere titels heeft gebokst is vastberaden om alles te geven tijdens zijn comeback in de ring. Ook deze heren zullen een partij boksen van 8 ronden van drie minuten wat belooft een spektakel te worden.

David Rajuili is een Duits-zuid Afrikaanse bokser met 22 prof partijen waarvan 12 gewonnen en drie partijen op K.O. David is Afrikaans kampioen in de lichtgewicht divisie, een divisie waar snelheid en explosiviteit een must is. Deze twee boksers komen niet voor de koffie maar die komen voor de winst. De bokser die deze partij wint zal een mooie toekomstige partij aangeboden krijgen door andere promotors vanuit de Benelux en Duitsland!

 

Super heavyweight in de ring!

Mansur Faizi, de super zwaargewicht van de avond. Een duits-turkse bokser met een grote geschiedenis als vechtsporter. Mansur traint in het team van Melvin Wassing en zal zijn debuut maken als profbokser. Een bokser die ruim boven de 100KG is uniek in Nederland, je hebt niet veel super zwaargewichten die actief zijn in Nederland. Dit gala was voor ons belangrijk weer eens een super zwaargewicht op de kaart te zetten. Deze heren zorgen altijd voor spektakel omdat de stoten nou eenmaal een stuk harder aankomen dan de lichtgewichten.

Mansur zal boksen tegen een bokser uit kroatie. De partij gaat over 4 ronden van drie minuten.

 

Rentree van Amsterdammer Luciano Byron

Luciano Byron is een oude bekende in de bokswereld. Een zeer technische bokser die veel heeft bereikt in de amateur wereld van het Nederlandse boksen. Na een aantal jaar van afwezigheid zal Luciano zijn rentree maken als profbokser. Hij heeft namelijk al eens eerder een prof partij gebokst. Luciano die zal uitkomen voor bokscentrum Kops uit Amsterdam zal een 4 ronden partij boksen van drie minuten.

 

Internationale bokser uit Engeland – tempel van het boksen

De nationale kampioen van het super midden gewicht uit Nigeria komt naar nederland.

Engeland.. misschien wel het grootste boksland ter wereld op het moment. De meeste kampioenen komen uit Engeland en boksen is daar al honderden jaren een belangrijk onderdeel van het land.

Nu zijn wij benaderd door Krools boxing gym uit Manchester om de ervaren bokser Eworitse Ezra Arenyeka te laten vehcten op ons gala. Dat gaan wij uiteraard doen! Eworitse is een Nigeriaanse bokser met 8 profpartijen waarvan 7 op K.O.

De matchmaking voor deze bokser is in volle gang. Het gaat om een lichtzwaargewicht bokser die hard kan slaan, hij heeft al aangegeven het publiek een grote show te geven!

 

ENTERTAINMENT EN MUZIEK

Een mooi avondje uit met verschillende vormen van entertainment. De opening zal worden verzocht door niemand minder dan volkszanger Robert Leroy. Er is een DJ aanwezig die zorgt voor een goede sfeer en fijne muziek.

 

Datum en locatie:

  • 1 April 2023
  • Sporthal de Willisstee in Wilnis
  • Deuren open 18:00 uur
  • Aanvang event 19:00 uur
  • Dresscode: Feestelijk chique (naaldhakken verboden)

 

Tickets en V.I.P. tafels:

• Tickets: €30,- en aan de deur €35,-

Wil jij als een vip gast genieten in een fantastische ambiance aan een van onze V.I.P. tafels? Hierbij zit een drie gangen menu verzorgd door Restaurant The Boathouse uit Vinkeveen plus onbeperkt drinken!

Prijs op aanvraag via info@gymsuppan.com of WhatsApp naar 06-46094378

 teob9-ticketpage.pngphoto-2022-12-08-15-27-23.jpgphoto-022-12-08-20-21-50.jpgphoto-2022-12-08-1527-23.jpg

klik hier voor gratis proefles
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.