Steve Suppan

Trainer

Nadat ik mijn opleiding Sport & Gezondheid heb afgerond ben ik mij gaan verdiepen op het gebied van trainen geven en heb ik de volgende opleidingen me succes afgerond: Fitvak A & B, Personal trainer, Kettlebelspecialist en Barbell pivot trainer met succes afgerond. Zelf vind ik dat je jezelf altijd moet blijven ontwikkelen of het nou in je baan of in je dagelijkse leven is. Stilstaan is geen optie!

 

VAN VOETBAL NAAR BOKSEN

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met de sport voetbal waar ik het nodige heb bereikt, zoals bij profclubs mogen voetballen als FC – Utrecht, FC Volendam en stage heb mogen lopen bij Ajax. Ook heb ik mogen voetballen in Nederland onder 13,14 en 15. Dit is een mooie en leerzame tijd geweest in mijn loopbaan als topsporter. Voor het eerst in mijn leven liep ik op 15 jarige leeftijd een boksschool binnen in Amsterdam. Op dat moment zat ik even in een andere wereld en wist ik niet wat ik zag. Mijn besluit was dan ook om gelijk te stoppen met voetbal en te gaan boksen. Dit resulteerde in tweevoudig Nederlands kampioen bij de Amateurs en tweevoudig Noord Nederlands Kampioen. Op mijn 19de jaar werd ik Prof bokser en heb ik op mijn 21ste jaar in het koninklijk theater carré mogen boksen en op mijn 22ste jaar de titel Ubo Youth world champion op mijn naam mogen schrijven, waardoor ik Sportman van het jaar 2016 ben geworden en UBO Prospect of the year van 2016. Het avontuur loopt nog steeds.

 

PERSONAL TRAINER

Door het samenvoegen van mijn scholingen en eigen ervaring in de sport heb ik veel met mijn personal training clienten bereikt. Natuurlijk het laten afvallen van de velen kilo’s, maar nog belangrijker sporten leuk laten vinden. De slogan van Gym Suppan is dan ook niet voor niets Having Goals is fun. Er zijn meerdere mensen op de gym gekomen zonder motivatie en met het idee ik doe het, omdat het moet. Meer dan de helft van deze mensen Sport nu 4 tot 5 keer in de week bij ons en hebben een gezondere levensstijl, waardoor zij een gelukkiger en gezonder mens zijn.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat Gym Suppan altijd een uniek concept zal blijven en nooit zal ophouden met innoveren.

 

this is steve suppan

https://www.youtube.com/watch?v=7OIM4XKvu4I

Steve Suppan
Naar het overzicht