Killian Phelan

Personal Trainer

Wie ben ik? 

Mijn naam is Killian Phelan, ik ben 24 jaar en woon in Uithoorn. Sinds ik mij kan herinneren speelt sport een grote rol in mijn leven. Ik begon op 5 jarige leeftijd met voetbal en merkte al snel dat fitheid een groot verschil maakte op het veld. Op latere leeftijd merkte ik de impact van voeding en begon ik mezelf ook hierin wat meer te verdiepen.

Rond mijn 17e ging ik twee jaar een opleiding binnen de defensie in, tijdens deze periode heb ik mijzelf op fysiek gebied vaak helemaal afgebeuld, zonder al te veel progressie te boeken. Ik begon door te krijgen dat fitness niet zomaar aan gewichten trekken is, maar er een hele wetenschap achter zit. Momenteel zit ik in het afstudeerjaar van de studie Voeding en Diëtetiek, waarin ik veel bijgeleerd heb over (sport)voeding die ik op mezelf en anderen kan toepassen.

 

Personal Trainer

''Fit'' zijn is mijn passie en leidt tot veel keuzes in mijn leven. Naast dat ik de studie voeding en dietetiek gekozen heb om meer te leren over voeding, heb ik ook de Personal Trainer cursus gedaan bij de NSCA (National Strength & Conditioing Association). Tijdens, en na deze cursus heb ik stage gelopen en gewerkt bij Health Club Jordaan in Amsterdam. Hier heb ik veel kennis opgedaan van erg bekwame personal trainers die mij motiveerden om net zo leergierig te blijven als ik tijdens de cursus ben. Dankzij deze instelling leer ik elke dag meer over verschillende effectieve trainingsmethoden en over veelgemaakte fouten in deze branche.

Nu is voor mij de tijd gekomen om de stap te maken naar Gym Suppan, waar ik als personal trainer en instructeur te werk ga. Samen met de diverse groep van personal trainers bij Gym Suppan heb ik de mogelijkheid om te mezelf en anderen meer kennis bij te brengen en hulp te bieden die de klanten nodig hebben. 

 

Wat heb ik jou te bieden? 

Als jouw personal trainer laat ik je zien dat je veel meer kan dan je aanvankelijk voor ogen hield. Dankzij mijn ervaring, kennis en de instelling om altijd meer te leren, zorg ik ervoor dat je het perfecte schema krijgt om je doelen te bereiken en zorg ik ervoor dat er genoeg variatie en uitdaging in je trainingen zit. Naast de begeleiding op het fysieke gebied kun je ook altijd terecht bij mij voor adviezen over voeding, ook hierin is het voor mij belangrijk om de variatie erin te houden zodat je niet elke dag de standaard rijst-kip-broccoli maaltijden zal eten.

 https://www.youtube.com/watch?v=rqmWK6YK91Y

HARD WORK BEATS TALENT!

Killian Phelan
Naar het overzicht