Brenda Randeraat

Yoga docente

Yoga Docente
17 jaar geleden werd ik geraakt door een eerlijk en openhartig interview met Liesbeth list waarin ze vertelde dat ze altijd werd getergd door onzekerheden en angsten, hoe ze Yoga had ontdekt en hoe ze hierdoor beter grip kreeg op haar ademhaling bij stresssituaties. Ik herkende mezelf in dit verhaal ….als je maar lang genoeg doet wat anderen van je verwachten, raak je vanzelf het contact met jezelf kwijt.

Power Yoga

Na een zoektocht tussen verschillende yogastijlen en yogadocenten, kwam ik in aanraking met Power Yoga bij Tonnie Goes. Vanaf dat moment stapte ik anders van mijn mat dan ik erop stapte. Voelde na de les zo'n ongekende energie en kracht door mijn lichaam stromen, dat ik meteen wist dat ik hier meer van wilde weten en ben ik na de basisopleiding gestart met de docentenopleiding.  Na jarenlang yogalessen, workshops, retreats en opleidingen te hebben gevolgd ben ik naast mijn werk in de horeca ook yoga gaan geven. Yoga raakt me nog steeds, iedere les weer …ik vind het bijzonder mooi om te zien wat yoga je geeft , het vertrouwen in je lichaam de rust in je geest . We zijn allemaal flexibel geboren vergeten dat  soms of nemen geen tijd om het te onderhouden … en dan is het bijzonder om te ervaren dat na een paar lessen het lichaam het weer herkent.

Dit geeft een grote glimlach op je hart. Yoga heeft mij ongemerkt, fysiek, maar vooral ook mentaal sterk gemaakt. Met beide voeten stevig op de grond, in het Nu. Ik gun een ieder dit gevoel van in je eigen kracht te staan en te vertrouwen op jezelf. De mooiste reis die je kunt maken is van je hoofd naar je hart. Ik heet je van harte welkom op de mat!

Brenda Randeraat
Naar het overzicht