Karim ben Allal

Personal trainer

Wie ben ik?

Mijn naam is Karim Ben Allal, ik ben 21 jaar oud en
woon in Mijdrecht. Ik ben altijd bezig geweest met sport. Op mijn 9e ben ik begonnen met veldvoetbal, wat ik meerdere jaren heb gedaan. Vanaf mijn 12e ben ik ook begonnen met een andere tak van voetbal genaamd freestyle voetbal. Ondanks dat ik vrij sportief
was en altijd aan het bewegen was, was dat niet echt af te zien aan mijn fysiek.


Toen ik 15 was kwam ik voor het eerst in de sportschool,
ik had geen flauw idee wat ik moest doen, en ik deed dus maar wat. Resultaat kwam er wel maar het was erg minimaal. Ik ben me daarom gaan verdiepen in fitness en bodybuilding, waardoor ik veel kennis op heb gedaan op het gebied van spieropbouw en vetverlies.


Op mijn 19e ging ik me meer richten op mijn voeding. Vanaf dat moment gingen mijn persoonlijke resultaten als een speer. Het leukste aan fitness en sport vind ik het mentale aspect, het zien van veranderen in je fysiek, continu grenzen weten te verleggen.


Het halen van de doelen die ik stel geeft mij veel voldoening.

 

Opleiding


Ik volg op dit moment de opleiding sport- en bewegingscoördinator
en fitvak A. vanuit mijn opleiding heb ik al mooie dingen mogen doen op het gebied van sport. Zo ben ik op reis gegaan naar Colombia, waar ik voor Stichting Straatkinderen Medellin sportlessen heb mogen verzorgen aan de lokale kinderen.

 

Personal Training

Nu staat mij een nieuwe uitdaging te wachten als personal trainer bij Gym Suppan. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met het bereiken van hun doelen en het bereiken van een betere levensstijl. Ik wil mensen laten ervaren dat sporten en gezond eten leuk kan zijn! Ik merk dat veel mensen vooral op het gebied van voeding het verkeerd aanpakken, terwijl dit juist essentieel is voor het bereiken van je doelen. Ze storten zich in een zeer streng voedingsschema dat vrijwel onhaalbaar is en vallen daardoor al gauw terug in hun oude voedingspatroon.

Ik wil mensen laten zien dat het anders kan. Balans is namelijk de sleutel tot succes!

 

having goals is fun

Karim ben Allal
Naar het overzicht