Juliano Kluivert

Personal trainer/crossfit docent

He toppers! Mijn naam is Juliano Kluivert en ik kom uit Amsterdam.

 

van voetbal naar kickboks

In 2004 begon mijn proffesionele voetbal carrière in de jeugd van Newcastle united/ Valencia en fc Volendam. Helaas door een knie blessure heb ik mijn Voetbal carrière moeten beeÏndigen. In 2010 leerde ik een aantal vechters kennen o.a. Sander T en badr h die mij meenamen naar MIKE’S gym, ik voelde mij snel thuis en trainde al gelijk mee met de wedstrijd groep ,wat betekende dat ik snel moest leren.

Maar met Mike P als trainer leer je alle technieken van het kickboksen vlot en kon ik wedstrijden doen.

Ik koos ervoor om te gaan coachen en mijzelf te verdiepen in het groeien en het afvallen van het menselijk lichaam. Door mijn knie blessure heb ik er een tijd eruit gelegen en ben ikzelf ook veel aangekomen in die periode. Ik woog zelf 130 kilo en was tonnetje rond, ik was mijzelf dus volledig kwijt.

 

crossfit

Na deze periode ben ik Crossfit gaan doen en had door dat de combinatie van Crossfit en Kickboksen voor mij de ultieme training was om mijn doel te behalen . Ik heb daarmee zoveel mensen weten te  inspireren dat deze personen bij mij wilden trainen en die heb ik verder geholpen met meer dan 10 kilo af te vallen.

Op dit moment heb ik aan drie crossfit evenement meegedaan en dit wil ik graag voortzetten.

Ik ben overigens nog steeds actief als Crossfit ahtlete. Zelf ook 9 jaar bij Mike’s gym & KOPS gym getraind als kickbokser. Ook kom ik uit een voetbal familie, dus voetbal kan nooit ontbreken. Hierdoor ben ik dit jaar ook voetbal trainer bij AFC o16. En ook jullie nieuwe kickboks & crossmax trainer bij gym suppan

so feel good to join my lessons. 

Juliano Kluivert
Naar het overzicht