Mitchel Suppan

Founder

Sinds 2013 eigenaar van Gym Suppan. Het opstarten van deze gym is begonnen als een droom die ik ooit had besproken met mijn broertje. Voordat ik begon met ondernemen heb ik de opleiding Marketing & Communicatie/Evenementenorganisatie met succes afgerond op het Johan Cruyff College te Amsterdam. Na deze opleiding ben ik mij gaan verdiepen in het trainersvak en heb ik opleidingen behaald zoals de Fitvak A & B, Kettlebell specialist, Barbell Pivot trainer. Mijn passie is dan ook om mijzelf continu te blijven ontwikkelen als trainer om zo onze leden de nieuwste technieken aan te bieden.

Van voetbal naar boksen

Op jonge leeftijd begonnen met de sport voetbal waar ik veel mee heb bereikt, mooie clubs waarvoor ik heb kunnen voetballen zoals F.C. Utrecht, F.C. Volendam en het Nederlands elftal onder 16. Toch lag mijn passie bij het ondernemen en het trainersvak, kort na mijn studie ben ik direct begonnen met het lesgeven van mijn broer Steve. Dit heeft uitgepakt tot verschillende titels in de sport boksen, Meerdere malen Nederlands kampioen, Noord Nederlands kampioen en onze mooiste prestatie samen was het behalen van zijn Jeugd-wereldkampioenschapstitel in het jaar 2016. Vanaf 2013 ben ik dus begonnen als bokstrainer en heb jaren daarvoor zelf gebokst, ook met succes in de ring.

Personal trainer

Als Personal trainer heb ik al veel mogen bereiken met betrekking tot het succes van mijn cliënten. De kilo’s vlogen eraf bij mijn leden en doormiddel van de ‘’Gym Suppan’’ visie over beweging/voeding zijn er nu meer dan 25 cliënten voor jou geweest die meer dan 15kg zijn afgevallen. Ook heb ik geweldige momenten mogen delen met een aantal leden die zelfs meer dan 20kg tot 25kg zijn afgevallen en met één uitzondering een cliënte die maar liefst 30kg is afgevallen.

Mijn mooiste en meest bijzondere prestatie als Personal trainer is het verhaal over een jongeman met de ziekte Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Ik werd benaderd om deze meneer te helpen aan zijn longinhoud, deze moest flink verbeterd worden. Na maandenlang trainen was het ons gelukt en is zijn longinhoud aanzienlijk verbeterd waardoor kans op langere levensduur ontstond, hiermee hebben wij zelfs de krantenkoppen kunnen bereiken. Een onvergetelijk en trots moment!

The Evolution Of Boxing

Naast Gym eigenaar en Personal trainer ben ik ook hoofd organisator van het jaarlijks terugkerend boks evenement ‘’The Evolution Of Boxing’’. Een spectaculair boks evenement met zowel prof als amateurboksers, een boks evenement met een bezoekersaantal van 1000 en daardoor het één na grootste boks evenement van Nederland is. Meerdere edities hebben laten zien dat boksen een gedisciplineerde, professionele, en vooral een mooie sport is.

Sinds 2017 dragen wij met trots de titel ‘’Fitnessclub van het jaar’’ in gemeente De Ronde Venen. Een titel die is behaald door de professionele mentaliteit van Gym Suppan.

Mitchel Suppan
Naar het overzicht