Merel de Jong

Personal trainer

Hi fanatieke sporters,

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Merel de Jong, ben 33 jaar en woon samen met mijn zoontje in Mijdrecht. De meeste van jullie zullen mijn gezicht al herkennen vanuit de Gym. Hier ben ik op de maandag avond en woensdag avond werkzaam achter de balie.

Al van jongs af aan ben ik bezig met sporten. Op mijn 5de ben ik begonnen met paardrijden, wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. Daarnaast heb ik een lange tijd gehockeyd.

Sinds ik gestopt ben met hockey, ben ik begonnen met fitness en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Zo ben ik er ook achter gekomen dat mijn passie in de sport ligt.

Ik ben graag bezig met het halen van mijn doelen, hier haal ik veel voldoening uit.

 

Opleiding

In 2022 ben ik dan ook begonnen met mijn sportopleiding aan de AALO als Personal Trainer. Inmiddels heb ik mijn Fitness Trainer level 1, Small Group Trainer level 2 en start ik in Juni met mijn Fitness Master level 3. Na mijn Master zal ik mijn laatste Diploma als Personal Trainer afronden. Na het afronden van deze opleiding wil ik mijn kennis nog gaan uitbreiden in het trainen en begeleiden van vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen. Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het sporten tijdens de zwangerschap erg populair is geworden.

Alleen is het mij opgevallen dat het nog ontbreekt aan de juiste begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook vooral erna. Zelf heb ik een zoontje en heb ik tijdens mijn zwangerschap getraind en vond ik het na mijn bevalling heel belangrijk om weer back in shape te komen.

 

Personal Training

Nu is er een nieuwe uitdaging voor mij van start gegaan sinds begin mei 2023, en ben ik als Personal Trainer te vinden bij Gym Suppan. Mijn doel is om mensen zowel fysiek als mentaal sterker te maken met hen te begeleiden bij het behalen van gestelde doelen. Hierbij heb ik ervaring op het gebied van trainen, maar ben ik ook thuis in de voeding.

 

Twijfel niet om mij aan te spreken in de Gym!

 

 

Merel de Jong
Naar het overzicht