Wesley Pauw

Fysiotherapeut

Mijn naam is Wesley Pauw, ben 29 jaar en ik ben afkomstig uit Mijdrecht. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij Plexus Uithoorn en Plexus Amsterdam.

Daarnaast heb ik drie jaar ervaring opgedaan in de jeugdopleiding van Ajax en was ik acht jaar lang werkzaam als fysiotherapeut bij Roda’23 in Amstelveen, waarbij ik de Zondag A-selectie op medisch gebied begeleidde. Dit alles heb ik tot vorig jaar gedaan. Toen ben ik naar Zwitserland verhuisd om daar te gaan werken als fysiotherapeut in de regio Luzern.

Na een jaar ben ik nu weer terug in Nederland en ben ik per begin augustus weer werkzaam bij Plexus Uithoorn. Zo ben ik nu ook o.a. te vinden op donderdagmiddag/avond op onze locatie in Mijdrecht bij Gym Suppan.
 
De laatste jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd om mij verder te specialiseren richting de sportfysiotherapie en revalidatie. Zo ben ik een aantal jaren aangesloten geweest bij het Traumanetwerk van de VU en het AMC. Als (sport)fysiotherapeut richt ik mij met name op klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit kan in alle stadia zijn van een blessure, zoals acuut, subacuut, na een operatie of al langere chronische blessures.
 
Op donderdagmiddag/avond ben ik te vinden op onze locatie in Mijdrecht bij Gym Suppan. Bij vragen over pijntjes, blessures of m.b.t. trainen kun je altijd bij mij terecht. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0297-532749, kun je mailen naar info@plexusuithoorn.nl of kun je heel eenvoudig zelf een afspraak online maken via onze website www.plexusuithoorn.nl. Speciaal voor leden van Gym Suppan organiseren wij eenmalig een gratis medisch consult!
 
Ik hoop je binnenkort te zien bij Gym Suppan!

Wesley Pauw
Naar het overzicht