David Huizink

Trainer

Van jongs af aan ben ik elke dag met sport bezig geweest, er is vanaf mijn zesde jaar geen dag voorbij gegaan zonder dat ik actief bezig was. In groep vier van de basisschool begon ik met basketball, vanaf dat punt was het elke dag trainen geblazen. Ik heb hiermee de voorselectie van het Noord Hollands- en Nederlands jeugdteam behaald. Ik heb op het hoogste jeugdniveau meegespeeld, namelijk de eredivisie en hierna met de volwassenen in de promotiedivisie mogen spelen. Mede hierdoor is mijn discipline en liefde voor sport en bewegen ontstaan.

 

 VAN BASKETBALL NAAR MMA

Na dit avontuur was het tijd voor een nieuwe uitdaging, MMA baande zich een weg naar mijn hart. Vanaf het begin heb ik er altijd hard voor getraind om met de top mee te mogen draaien. Ik heb de kneepjes van het vak meegekregen van de beste trainers op het gebied van vechtsport. Daardoor heb ik vele successen behaald in de ring en een professioneel MMA record van 8-1. Omdat ik bij MMA op een bepaald gewicht moest blijven ben ik mij gaan verdiepen in voeding en diëtetiek en weet ik de juiste balans te vinden tussen voeding, spieropbouw en vetverlies. Ook in mijn personal trainingplan voor klanten speelt voeding een grote rol.

 

 OPRICHTEN EIGEN STICHTING

Van beide sporten die ik beoefen is fitness altijd een groot onderdeel geweest, zowel conditie als kracht zijn van belang om alles uit jezelf te kunnen halen. Ik heb meerdere diploma's behaald op fitness gebied en heb zodanig veel ervaring opgedaan dat ik mensen van jong tot oud op allerlei verschillende niveaus en met verschillende doelstellingen kan begeleiden. In 2009 heb ik met vrienden de stichting Triple Threat opgericht om jongeren van de straat te houden en door middel van sport een bepaalde discipline en mentaliteit aan te leren. Wij zijn met Gym Suppan uitgegroeid tot een platform voor creativiteit en talent waar jeugd van alle leeftijden terecht kan om hun passie te uiten.

 

PERSONAL TRAINER

Toen ik 9 jaar geleden bij Gym Suppan begon als personal trainer voelde ik mij gelijk thuis: de huiselijke sfeer, de omgang met de klanten, de indeling van de gym, de mooie fitnessapparatuur en de professionele attitude van de broers Suppan maakt dat het een plek is waar ik mijn vak met liefde uitoefen. Bij de Gym heb ik al zeer veel klanten begeleid om een betere versie van zichzelf te worden, zowel fysiek als mentaal. Ik maak iedere dag mee dat klanten door mijn begeleiding veel lekkerder in hun vel gaan zitten en door de fysieke veranderingen mentaal vele malen sterker worden. Dit is een van de aspecten waar ik mijn voldoening uit haal in mijn werk als personal trainer.

Tot gauw in de Gym!

 

David Huizink
Naar het overzicht