Jantine Berkelaar 12 afgevallen bij Gym Suppan!

22 juli 2017

Nadat ik weer fulltime ben gaan werken na de geboorte van onze dochter lag mijn focus alleen op mijn gezin en mijn werk. Sporten was voor andere mensen, want ik was wel druk genoeg.

Helaas heb ik een zittend beroep en langzamerhand kwamen de kilo’s er bij en verdwenen nagenoeg niet meer. Begin dit jaar voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Mijn kleren zaten niet meer lekker, ik voelde me lui en keek niet graag in de spiegel. Daarnaast was mijn conditie zo achteruit gegaan dat ik niet altijd kon meekomen wanneer ik samen met onze dochter probeerde te spelen, rennen en springen. Daarnaast was wintersport ook niet meer zo leuk doordat ik snel moe was.

 

Begin dit jaar had ik mij voorgenomen dat het roer om moest. Hoe wist ik nog niet precies.

Verschillende personen hadden me al getipt over die jongens van Gym Suppan die het zo leuk deden. Ik had al vaker een sportschool bezocht maar altijd haakte ik na een fanatieke start kansloos af, maar goed het roer moest om en ik moest ergens beginnen.

 

Tijdens een leuke zondag les zag ik een paar meiden die flinke resultaten aan het boeken waren. Zij tipte me over de personal training die Gym Suppan biedt. Normaal gesproken is Personal Training erg prijzig maar bij Gym Suppan was het goed te doen. Ik besloot om een stok achter de deur te plaatsen en me aan te melden bij Mitchel voor personal training. De stok achter de deur bleek het beste cadeautje dat ik mezelf heb gegeven. De trainers van Gym Suppan weten je op een hele positieve wijze te motiveren, waardoor het enthousiasme groeit en je getriggerd blijft.

 

Wat ik als meest positief heb ervaren is dat ze heel goed kijken en luisteren naar wat je nodig hebt en ook zien wanneer je er even door heen zit (zowel lichamelijk als geestelijk) en daar mee met jou aan de slag gaan. Door de personal training ben ik gemotiveerd geraakt om te blijven sporten en behaalde ik ook echt mijn gestelde doel en meer.

 

Ik voel me lekkerder in mijn vel en mijn kleren zitten weer goed. Mijn onzekerheid over mijn uiterlijk is veel minder en dat heeft een zeer positieve weerslag op mijn huwelijk. Ook kan ik weer met mijn dochter spelen zonder snel moe te raken en doe ik graag mee met sportactiviteiten. Ook met sportevenementen door werk georganiseerd, zoals hardloopwedstrijden. Dit verstrekt de band met collega’s en heeft al enkele deuren op werk geopend.