Jorge Janssen 15kg afgevallen bij Gym Suppan!

22 juli 2017

Eind februari 2015 liep ik binnen bij Gym   Suppan om door Mitch persoonlijk ontvangen te worden. Hij kwam achter de balie vandaag en verwelkomde me met een uitgestoken hand en nadat we elkaar de hand hadden geschud stelde hij zich voor "ik ben Mitch Suppan en samen met mijn broer Steve run ik deze Gym, wat kan ik voor je doen?" 

 


Nadat ik mijn personal goals had toegelicht hebben we afgesproken voor een eerste persoonlijk les. Dit was een een intense fysieke les waarbij de fundering werd gelegd voor een succesvolle resultaat. Voor mij gold de toewijding, het persoonlijke een op een contact met Mitch en later ook met Gino als de succesformule om mijn eigen fysieke grenzen op te zoeken en telkens weer te kunnen verleggen.

 


Dit alles in een vertrouwde omgeving zonder omstanders waarbij je niet wordt aangekeken op je beperkingen maar waar je complimenten krijgt voor de individuele prestatie die je neerzet. Met name dit laatste zorgt ervoor dat het nog net lukt om het laatste beetje kracht uit je lichaam te persen.

 


De trainingen hebben mij geholpen om mijn algemene conditie te verbeteren en daardoor gemotiveerder met voeding om te gaan waardoor ik ben afgevallen en fitter in het leven ben gaan staan.  Met name de boksonderdelen geven mij een positieve uitlaatklep om de frustraties van het zakelijke leven van me af te trainen.

 


Om Suppan voor mij samen te vatten:

S=Sportief 

U=Uithoudingsvermogen 

P=Persoonlijk

P=Professioneel

A=Aandacht 

N=New life style 

 

Met vriendelijke groet / Best Regards 

 
Jorge G. Jansen