Mark van Wijk 20kg afgevallen bij Gym Suppan!

22 juli 2017

Hi people!


Sporten? Dat is toch niets voor mij? Maar toen, In maart 2016 ging er een knop bij mij om om. Ik zag elke keer weer de weegschaal wat extra gewicht aangeven. Op een gegeven moment zelfs meer dan 106 kg. Dit was voor mij de druppel en ik moest hier wat aan veranderen. Ik sprak Patrick Dermijn en die was actief bij Gym Suppan, Patrick zelf sprak vol enthousiasme over de jongens en was zelf ook meer dan 10kg afgevallen. 


Dit was voor mij de bevestiging, ik heb toen al mijn moed bij elkaar geraapt en ben daar spontaan naar binnen gelopen. Ik kwam daar binnen en daar ontmoette ik een aantal enthousiaste jonge ondernemers, Mitchel en Steve Suppan. Ik werd gelijk vriendelijk onthaald en voelde mij meteen op mijn gemak!
 

Na 25 jaar niks meer met sport gedaan te hebben ben ik weer gestart. Op advies van de jongens begon ik met 1x per week 1 uur sporten. Na 3 maanden is dat naar 2x per week 1 uur gegaan. In het begin was het echt wel zwaar maar na verloop van tijd merkte ik dat mijn conditie steeds beter werd. Ik voel me nu een heel stuk energieker, zit veel beter in mijn vel en bovendien ben ik ook nog eens 20kg afgevallen!


Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om te gaan sporten bij Gym Suppan. De begeleiding van de jongens gaat met zoveel positiviteit en professionaliteit dat je graag weer terug komt.

 

Mitchel en Steve bedankt voor de support!