Clubkampioenschappen succes!

11 november 2017

De clubkampioenschappen 2017 van Gym Suppan

 

Ga ik meedoen of niet? Durf ik dat wel? Ben ik wel goed genoeg? Deze vragen worden dan erg vaak gesteld, dit komt dan door onzekerheid. Ook dit jaar heben we deze vragen voorbij horen komen en ons antwoord is dan kort maar krachtig. Daar is maar één manier om achter te komen...

 

We hadden dit jaar maar liefst 14 aanmeldingen waardoor we 7 partijen konden matchen, elke partij was ontzettend leuk om naar te kijken. Uiteraard was het spannend om te doen want de hele Gym stond vol met toeschouwers. 

 

Er was een goed contrast tussen gezelligheid, saamhorigheid en sportiviteit te zien tijdens deze sparringen, het onderlinge respect was duidelijk aanwezig en alle technische aspecten werden ook nog eens tentoongesteld door de kandidaten. Na elke partij een heuse buiging en geklap door de toeschouwers. Er waren partijen door leden van het Jeugd boksen, 30+ boksen en de reguliere boksers. 

 

Door middel van de Clubkampioenschappen willen we de mensen laten zien hoe sportief deze vechtsport is en dat het niet draait om woede en agressiviteit maar juist om sportiviteit en respect.

 

Het was een gezellige middag met alleen maar kampioenen, wij van Gym Suppan hebben onwijs genoten en kijken nu al uit naar de clubkampioenschappen van 2018!

 

Having goals is fun!

Gym Suppan