Chris en Greetje samen 28,5 kg afgevallen in 20 weken!

18 december 2018

Chris en Greetje samen 28,5 kg afgevallen in 20 weken

Niet dat we extreem last hadden van overgewicht, maar dat buikje zat ons wel in de weg. Daarnaast wilden beiden graag een betere conditie, fitheid en lenigheid.

We hadden van Mark van Wijk en Sybren den Hartog al goede ervaringen over Gym Suppan gehoord (en gezien). Maar om de stap te maken hadden we nog wel wat overtuigingskracht nodig.

Het was Greetje die uiteindelijk de doorslag gaf door aan te sturen op een proefles voor een duo PT. Vervolgens waren we wekelijks te vinden in de gym van gebroeders Suppan.

 

We zijn in totaal 2 x 10 weken aan de slag geweest en samen ca. 28,5 kg afgevallen. Wekelijks een persoonlijke training van Mitchel, wekelijks in groepsverband een circuitraining, anders en gezond eten om vervolgens transformeren naar een gezonde levensstijl. In het begin strak volgens een voor ons persoonlijk opgesteld eetschema; nu begrijpen we veel beter hoe je goed, gezond en lekker eten naar je eigen hand kan zetten. Intensief sporten en steeds dat beetje meer.

We zijn niet alleen trots op hetgeen we bereikt hebben, maar voelen ons vooral energieker. Daarvoor zijn we Mitchel (en collega’s) bijzonder dankbaar.

 

De gym biedt ons voldoende inspiratie en uitdaging om verder te werken aan onze conditie, fitheid en lenigheid. We komen er graag (having fun).

Samen met Mitchel de afspraak gemaakt om over 10 weken in een persoonlijke training weer eens de proef op de som te nemen. Wij zijn benieuwd waar we dan staan!

 

Chris en Greetje