Clinics

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GEZELLIG, ACTIEF EN VOORAL LEUKE CLINIC?

Dan zit je goed bij Gym Suppan. Het is elke keer een lastige opgave om te kiezen voor de juiste activiteit, deze keer zal de keuze niet zo moeilijk zijn! Een clinic bij Gym Suppan is de ultieme vorm van teambuilding waarbij alle oefeningen op samenwerken toegespitst zullen worden. Plezier en saamhorigheid staan voorop binnen deze trainingen, zo zal de instructeur niet op militaire wijze tijdens de training staan schreeuwen. Nee integendeel, hij zorgt er juist voor dat je net die extra herhaling maakt of nog net dat stukje rent.

Bij Gym Suppan zit je niet gebonden aan een vaste locatie, het is ook mogelijk om op een gewenste locatie de clinic te verzorgen. 

Samen sporten en werken naar een doel, neemt eventuele drempels tussen mensen weg, leidt tot saamhorigheid en versterkt het teamgevoel. Wij vinden het opbouwen van teambuilding erg belangrijk omdat je in je eentje de wedstrijd niet kunt winnen, of het hier nu gaat om een sportwedstrijd of een belangrijke opdracht op je werk, hier heb je een goed samenwerkend team voor nodig. 

 

klik hier voor gratis proefles