Personal training

 

 

Heb jij moeite met het behalen van jouw sportdoelen? Zou je eigenlijk het liefst een personal trainer naast je hebben staan, zodat je tenminste doorzet en echt tot het uiterste gaat? Vaak denkt men dat dit onmogelijk en onbetaalbaar is, bij Gym Suppan is dit anders en uniek!

Wij zien in ieder lid een atleet, die zijn doel alleen behaalt als hij er ook verdomd veel lol in heeft. Wij trainen beginnende atleten tot kampioenen. Onze trainers en leden vormen samen de basis voor succes. Tijdens de training gaan we samen tot de max, maar zijn er ook vóór en ná de training.

Bij Gym Suppan kun je betaalbaar onder professionele begeleiding trainen samen met een Personal Trainer. Deze Personal trainer gaat jou helpen met het behalen van jou doelen en samen een trainingsschema in elkaar te zetten.

Heb jij altijd al willen sporten onder begeleiding in een unieke boutique-style-gym met boksen en fun in ons DNA? Dan is Gym Suppan de geschikte gym voor jou!

Ben je enthousiast en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Scroll dan naar beneden om een intake/kennismaking gesprek in te plannen met één van de trainers van Gym Suppan.

 

De meerwaarde van een Personal trainer

Ben jij die persoon die hartstikke graag wil maar toch moeite hebt met het behalen van je doelen, dan is trainen onder begeleiding van een personal trainer absoluut iets voor jou. Een personal trainer is er om jou dat extra duwtje in je rug te geven, zodat jij met plezier je doel behaalt. De personal trainer gaat samen met jou bepalen in welk tijdsbestek en met wat voor trainingen jullie samen dit doel gaan behalen. Dat personal training zich heeft bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethoden, dat moge duidelijk zijn. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen, en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor een resultaat waar je anders alleen maar jaloers op kan zijn.

 

5 redenen waarom personal training

  1. Kennis en ervaring. (elke personal trainer van gym suppan is een professional in zijn vak)
  2. Het lukt je zelf niet. (Je krijgt het extra duwtje in je rug die je vaak nodig hebt)
  3. Variatie. (je doet niet elke training hetzelfde rondje zoals je vaak in de sportschool ziet)
  4. Op maat gemaakt schema. (kracht/conditie, voeding, rustperiode, pieken etc)
  5. Je wilt resultaat. (de personal trainers van gym suppan zijn ervaren genoeg om jou wensen in het tijdsbestek wat jullie samen hebben bepaald te realiseren)

 

 Bent u geintereseerd in personal training?

 

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze personal trainers!

 

Prijs op aanvraag

klik hier voor gratis proefles