Ladies only Circuit

DE NAAM ZEGT HET AL.. ALLEEN VOOR VROUWEN!

Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam. Na de warming-up, die uit een eenvoudige choreografie bestaat, worden met behulp van diverse attributen alle grote spiergroepen getraind. Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De training zal bestaan uit een circuitvorm in meerdere mogelijkheden.

In onze visie is een circuittraining een effectieve manier om conditie op te bouwen met een hoop gezelligheid. Tijdens dit uur zullen alle spieren in het lichaam getraind worden. Doormiddel van circuittraining bevordert u de bewegelijkheid van uw volledige lichaam, dagelijkse bewegingen zullen niet meer pijnlijk zijn of vermoeiend worden. Flexibiliteit en fitheid is uitkomst nummer één!

Bij een circiuittraining wordt een full-body training doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

klik hier voor gratis proefles

Staff

Lesrooster